Kunstgras Lounge 35

€ 37,95
€ 32,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Lounge 35

We hebben kunstgras Lounge verbeterd: de Lounge is nu gemaakt van diamond-shape garen. Diamond-shape is een nieuwe ontwikkeling in de kunstgraswereld. De diamond-shape garen zorgen ervoor dat het gras direct weer overeind veert en zijn oude vorm aanneemt. Hierdoor blijft het dus beter overeind staan. Tegelijkertijd zorgen deze nieuwe garen voor een erg stevig en vooral zeer natuurgetrouw ogend kunstgras. 

Kunstgras Lounge: zacht en realistisch

Dit kunstgras is zeer zacht en voelt heel realistisch aan. De verschillende kleuren garen zorgen ervoor dat de Lounge altijd als een mooi verzorgd gazon erbij ligt. Daarnaast kunnen er ook prima speeltoestellen op dit kunstgras gezet worden.

Geschikt in alle situaties

Kunstgras Lounge is te gebruiken in tuinen met kinderen en/of huisdieren, zwembaden, en voor sport en spel. Daarnaast is de Lounge ook een geschikte keuze als siergazon. Lounge is ongeveer 35 mm hoog en wordt geleverd in stroken van 2 meter en 4 meter breed. Lounge 35 kunstgras is makkelijk te reinigen en wordt geproduceerd in Nederland.

UV-garantie op Kunstgras Lounge

Met kunstgras Lounge krijg je 15 jaar UV-garantie: wij garanderen dat het kunstgras 15 jaar lang niet zal verkleuren, zolang het goed bijgehouden wordt. Kunstgras Lounge is kindvriendelijk en diervriendelijk, maar je kunt voor de zekerheid ook valdemping onder het kunstgras leggen. Loopt het water in jouw tuin of op jouw terras of balkon slecht weg? Dan raden wij je aan om drainagematten onder het kunstgras tapijt aan te brengen, zodat het water beter afgevoerd kan worden.

Kunstgras Lounge leggen 

Je kunt heel eenvoudig het kunstgras zelf leggen met onze leginstructies, of je kunt het kunstgras laten leggen door een specialist. Strooizand is niet nodig bij het leggen van Lounge kunstgras. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.809000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
35 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
12.600
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Lounge 35
€ 37,95
€ 32,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 32,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: