Wat is hoogpolig kunstgras?

Wanneer je op zoek bent naar kunstgras in de tuin, kunstgras op het balkon of kunstgras op het terras, heb je de keuze uit verschillende soorten kunstgras. Naast het feit dat deze in zachtheid, echtheid en kleur kunnen verschillen, is kunstgras ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Kunstgras met relatief lange grassprieten wordt ook wel hoogpolig kunstgras genoemd.

Wanneer hoogpolig kunstgras?

Of je wel of geen hoogpolig kunstgras nodig hebt, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Wil je kunstgras kunstgras in de tuin dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Dan is relatief hoogpolig kunstgras voor jou de goede keuze. Echter, wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kunstgras sportveld, om bijvoorbeeld op te voetballen of hockeyen, dan is - om de bal zo goed mogelijk te laten rollen - hoogpolig kunstgras een minder goede optie.

Wat is het voordeel van hoogpolig kunstgras?

Hoogpolig kunstgras heeft verschillende voordelen. Allereerst is hoogpolig kunstgras de kunstgrassoort die over het algemeen het meest op natuurgras lijkt. Wanneer hoogpolig kunstgras in de tuin hebt liggen, zal het merendeel van de mensen dus nauwelijks doorhebben dat het kunstgras is. Bovendien voelt hoogpolig kunstgras, door de relatief lange grassprieten, zachter en dikker aan dan kunstgras met een kortere lengte.

Hoogpolig kunstgras kopen bij Kunstgrasnet

Bij Kunstgrasnet hebben we verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar hoogpolig kunstgras. Kunstgras is bij ons verkrijgbaar met poolhoogtes tussen de 10mm en 49mm. Hierbij kunnen alle kunstgrassoorten met een poolhoogte van minimaal 30mm als hoogpolig kunstgras worden bestempeld. Een populaire soort hoogpolig kunstgras is onze Kunstgras Lounge Plus.

hoogpolig kunstgras

 

 

Ga terug naar veelgestelde vragen >>