Kunstgrastape

€ 19,99
per rol
Omschrijving

Voor het vastmaken van kunstgras aan elkaar is een aantal opties mogelijk. Zo kunt u gebruik maken van kunstgras kit of kunstgras lijm en band, maar in de meeste gevallen is het aan te raden om kunstgras tape te gebruiken.

Het gebruik van kunstgras tape

Kunstgras tape is zeer eenvoudig te gebruiken. U snijdt eerst de naden van het kunstgras, deze legt u tegen elkaar aan. Wanneer u de naad dan niet ziet slaat u deze weer terug en plaats de tape onder de naad, verwijdert de folie en plakt het kunstgras op de tape, even goed aandrukken en eventueel nog een paar extra haken erin. 

Voordelen van kunstgras tape

Kunstgras tape (enkelzijdige) biedt een aantal voordelen ten opzichte van de andere mogelijkheden voor het aan elkaar vastmaken van kunstgras. Vergeleken met kunstgras haken heeft het bijvoorbeeld als grote voordeel dat het ook op harde ondergronden als beton of steen te gebruiken is. Bovendien is de kunstgras tape, sneller en eenvoudiger in gebruik dan bijvoorbeeld kunstgras lijm. Mede doordat u niet zit te knoeien met lijm, wordt het vastplakken van kunstgras met tape een fluitje van een cent. En het mooie is: de tape is in bijna alle weersomstandigheden te gebruiken. De tape of het kunstgras mogen niet nat zijn.


Kunstgrastape
€ 19,99
per rol

Kunstgras tape is ideaal voor tuinen waarin kleine stukken aan elkaar geplaakt dienen te worden.

Zachtheid
Echtheid
Verstandig om ook te bestellen: