Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Tuin met kunstgras en een stenen trap

Kunstgras in Genemuiden: bezoek onze showroom

Wist jij dat er in Genemuiden kunstgras wordt gemaakt? Sterker nog: in Nederland is kunstgras zelfs ontstaan in Genemuiden. Toevallig is Kunstgrasnet ook gevestigd in Genemuiden. Of is dit niet zo toevallig? Nee, eigenlijk niet, want de begrippen Kunstgras en Genemuiden zijn al jarenlang met elkaar verweven. Meer over Genemuiden en hoe kunstgras is ontstaan, ontdek je in deze blog!

Lees meer

Een kind op kunstgras

Zacht en realistisch kunstgras koop je bij Kunstgrasnet!

Wil jij ook graag kunstgras in je tuin dat zowel zacht aanvoelt als er mooi en realistisch uitziet? Jij bent niet de enige! Zacht, mooi en realistisch zijn namelijk vaak belangrijke criteria in de zoektocht naar je favoriete soort kunstgras. Kunstgrasnet heeft kunstgras dat erg zacht aanvoelt en daarmee zeer geschikt is voor kinderen om op te spelen. 

Lees meer

Kleine tuin met kunstgras en een speeltuintje

Een winterbarbecue: hét tuinfeest in de winter!

De temperatuur is flink gedaald en dat betekent géén gezellige tuinfeestjes meer. Of toch wel? Jazeker, een tuinfeest kun je ook in de winter organiseren! Denk bijvoorbeeld aan een winterbarbecue. Maak je familie en vrienden blij met gezellige muziek, sfeervolle verlichting, warme dranken en... heerlijk eten! Ben je benieuwd hoe je van jouw winterbarbecue een succes maakt? Ontdek het in deze blog!

Lees meer

Kunstgras met twee winterhandschoenen

Tuin winterklaar maken? Een groene tuin, ook in de winter!

Lange, zwoele zomeravonden maken plaats voor koude, donkere avonden. Tot ‘s avonds laat op het terras zitten, wordt vervangen door een kop warme chocolademelk drinken voor de openhaard. We hebben lang mogen genieten van de zomer, maar de herfst is nu echt van start gegaan. Dit zien we ook doordat bossen, parken en tuinen van groen naar mooie herfstkleuren veranderen. Naast deze mooie kleuren, kan deze kou ook een dorre tuin veroorzaken. Benieuwd hoe je dit voorkomt? Door jouw tuin winterklaar te maken! Ontdek hier hoe je een mooie en groene tuin behoudt!   

Lees meer

Kunstgras met twee slippers

Welk kunstgras past bij jou? Wij helpen je in jouw keuze!

Op onze website vind je onder soorten kunstgras, ons kunstgras aanbod. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten kunstgras waaruit je kunt kiezen. Ondanks dat een grote selectie fijn is, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat de juiste soort kunstgras is voor jouw persoonlijk situatie. Met deze blog willen we je met deze keuze helpen.

Lees meer