Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Man schopt bal op kunstgras sportveld

Plezier in de tuin met kunstgras voor kinderen

In een tuin waar kinderen vaak spelen, is het soms zoeken naar de perfecte ondergrond. Het moet stevig en duurzaam zijn, maar de kinderen moeten er ook veilig en met veel plezier kunnen spelen. Daarnaast wil het oog ook wat: de ondergrond moet tegen een stootje kunnen en er na een lange zomer ook nog mooi bij liggen. Gelukkig is kunstgras kindvriendelijk: al deze eigenschappen komen samen.

Lees meer

Kunstgras

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van kunstgras: C-shape!

Waar kunstgras vroeger verafschuwd werd om de onrealistische uitstraling, is het tegenwoordig juist nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Dit komt door het aantal ontwikkelingen wat er op kunstgrasgebied heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt, waardoor het telkens weer verbeterd wordt. De nieuwste ontwikkeling in de kunstgraswereld is C-shape. Wat C-shape precies is, leest u hieronder.

Lees meer

Grote tuin met zwembad en kunstgras

Kunstgras; voordeel voor jou en je tuin

In vrijwel iedere tuin en op ieder balkon kan kunstgras voordeel hebben boven traditioneel gras. Of je nu veel zon hebt of juist weinig, een klein balkon of juist een grote tuin, kunstgras is in elke situatie toepasbaar. Omdat iedere tuin anders is en iedereen andere eisen heeft, zetten we de pluspunten van kunstgras op een rijtje. Lees hieronder welke voordelen kunstgras voor jou kan hebben!

Lees meer

Kunstgras

Kunstgras vs. 'echt' gras: wat is er nu beter?

Een vorm van groen kan in geen enkele tuin ontbreken. Bij groen kunt u onder andere denken aan bloemen, planten en gras. En of u in dit laatste geval nou voor echt gras of kunstgras kiest, is helemaal afhankelijk van de eisen die u aan uw grasveld stelt. Onderstaande afwegingen helpen...

Lees meer