Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Kunstgras

Groen op het kantoor met kunstgras

Kunstgras wordt al lang niet meer alleen bij particuliere in de tuin toegepast. Tegenwoordig kom je het op steeds meer plekken en op nieuwe manieren tegen. Een van deze ontwikkelingen is dat kunstgras vaak ook te vinden is in je directe werkomgeving en dan niet alleen op het dakterras, nee ook binnen in het kantoor zelf.

Lees meer

Grote tuin met tegels en kunstgras

Ga voor een moderne, strakke tuin met kunstgras

Wanneer je aan een moderne, strakke tuin denkt, denk je misschien niet meteen aan kunstgras. Maar kunstgras is trendy en wordt dan ook regelmatig in een modern tuinontwerp verwerkt. In deze blog leggen we je uit waarom kunstgras juist zeer geschikt is voor een moderne tuin en waarom je het dus zeker niet achterwegen moet laten in je nieuwe tuin.

Lees meer

Kunstgras; ideaal voor de kleine tuin

Kunstgras wordt vaak geassocieerd met grote tuinen en grote stukken gras. Logisch, echt gras is vaak moeilijk te onderhouden vooral wanneer het een groot grasveld betreft. Kunstgras wordt dan al snel als de ideale oplossing gezien. Het is dan ook niets voor niets dat veel voetbalvelden, die intensief gebruikt worden, worden voorzien van kunstgras. Toch is kunstgras niet alleen geschikt voor een grote tuin; het kan ook op veel verschillende manieren worden toegepast in een kleine tuin.

Lees meer

Maak je balkon zomerproof met kunstgras!

Het is langer licht en de zon komt weer vaker tevoorschijn, de zomer lijkt er dan toch eindelijk aan te komen. Maar is jouw balkon al zomerproof? Of kan je balkon nog wel een update gebruiken? In deze blog helpen we jou op weg.

Lees meer