Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

  • Gratis verzendingGratis verzending
  • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
  • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
  • Online veilig betalenOnline veilig betalen
  • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
  • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Elke maand een nieuwe blog met een nieuw onderwerp!

Kunstgras; ideaal voor de kleine tuin

Kunstgras wordt vaak geassocieerd met grote tuinen en grote stukken gras. Logisch, echt gras is vaak moeilijk te onderhouden vooral wanneer het een groot grasveld betreft. Kunstgras wordt dan al snel als de ideale oplossing gezien. Het is dan ook niets voor niets dat veel voetbalvelden, die intensief gebruikt worden, worden voorzien van kunstgras. Toch is kunstgras niet alleen geschikt voor een grote tuin; het kan ook op veel verschillende manieren worden toegepast in een kleine tuin.

Lees meer

Voetbal veilig op kunstgras

Kunstgras wordt regelmatig gebruikt voor sportvelden en dan met name voetbalvelden. Sportvelden worden immers intensief gebruikt waardoor echt gras snel kan slijten en er kale plekken kunnen ontstaan. Kunstgras blijft mooi en is heel sterk waardoor het goed tegen intensief gebruik kan. Daarnaast wordt voor sportvelden vaak een speciale soort kunstgras gebruikt dat door een harde vezel extra stevig is. Toch is niet iedereen enthousiast over voetbalvelden van kunstgras, omdat ze minder veilig zouden zijn. Wij leggen je graag uit of kunstgras voor sportvelden echt minder veilig is dan echt gras.

Lees meer

Is kunstgras schadelijk voor huisdieren?

Je wilt graag een mooi gazon dat makkelijk te onderhouden is, maar wat als je huisdieren hebt? Is kunstgras dan wel de meest geschikte optie? En is het niet schadelijk voor ze? In deze blog gaan we hier dieper op in.

Lees meer

Maak je balkon zomerproof met kunstgras!

Het is langer licht en de zon komt weer vaker tevoorschijn, de zomer lijkt er dan toch eindelijk aan te komen. Maar is jouw balkon al zomerproof? Of kan je balkon nog wel een update gebruiken? In deze blog helpen we jou op weg.

Lees meer