Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Rollen kunstgras restanten in het magazijn

Kunstgras restanten: alles wat je moet weten

Kunstgras komt je vast niet onbekend voor. Het ligt tegenwoordig in veel tuinen als vervanger van een gewone grasmat. Omdat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is wordt kunstgras steeds populairder. Hoe fijn is het namelijk als jouw grasmat net zo groen is als die van de buren, zonder dat je daar de hele zomer voor hoeft te sproeien. De toenemende populariteit van kunstgras zorgt er ook voor dat er meer kunstgras restanten ontstaan. Maar wat zijn kunstgras restanten precies en waarom moet je voor kunstgras restanten gaan? In deze blog leggen we je het uit.

Lees meer

De voordelen van voetballen op kunstgras

De voordelen van voetballen op kunstgras

“Balen! De voetbaltraining moet alweer afgelast worden vanwege het weer.” Dit hoor je regelmatig wanneer er op echt gras wordt gevoetbald, maar dat is nergens nodig! Voor voetballiefhebbers biedt een kunstgrasveld de mogelijkheid om op vrijwel elk gewenst moment de sport te beoefenen. Ben je benieuwd welke voordelen het voetballen op kunstgras met zich meebrengt? Wij hebben de vijf grootste voordelen voor het gebruik van kunstgras vergeleken met echt gras binnen de voetbalsport voor je op een rij gezet.

Lees meer

Wat te doen bij wateroverlast in de tuin

Help! Wat te doen bij wateroverlast in de tuin?

Water, water en nog eens water. Heb jij ook last van wateroverlast in de tuin? Kan er in jouw tuin na een fikse regen- of hoosbui een spectaculair waterballet opgevoerd worden? Je bent niet de enige! Door het veranderende klimaat is wateroverlast een steeds groter probleem in Nederland. Regenbuien worden steeds heviger. Het regent misschien iets minder vaak dan gemiddeld, maar als het regent valt het met bakken uit de lucht. 

Lees meer

Instrooizand voor kunstgras, wat is het?

Instrooizand voor kunstgras, wat is het?

Bij de aanleg van een grastapijt zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Instrooizand, ook wel kwartszand genoemd, is een veel vergeten stap bij de aanleg van een grastapijt. Zonde, want het is eenvoudig toe te passen en biedt grote voordelen!

Lees meer