Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

Bent u op zoek naar het beste kunstgras van dit jaar? Dan bent u bij Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Wij bieden u talloze soorten kunstgras voor verschillende soorten gelegenheden. Dit maakt kunstgras kopen niet alleen een heel leuke, maar misschien ook wel een lastige klus. Want welk type is voor u nu het beste kunstgras om te kopen? Om u hiermee te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van het beste kunstgras van dit jaar. Op deze manier welk type het beste kunstgras is in uw situatie.

Wat is het beste kunstgras?

Om te kunnen zeggen wat het beste kunstgras is, moeten we eerst bepalen op basis waarvan we dit kunnen vaststellen. Al het kunstgras dat u bij Kunstgrasnet.nl koopt, heeft - ongeacht de prijs - een minimale kwaliteit. Ook als u ons budget kunstgras kunt u dus een kunstgrasmat van goede kwaliteit verwachten. Maar toch is het ene kunstgras in sommige situaties geschikter dan het andere. Dit heeft onder andere te maken, met de echtheid, de zachtheid en de dichtheid van de vezel. Hierom hebben wij bij Kunstgrasnet verschillende soorten kunstgras, van kunstgras voor in de tuin tot kunstgras sportvelden. Maar wat is nu per situatie het beste kunstgras?

Het beste kunstgras voor in de tuin

Hoewel kunstgras vele toepassingen kent, wordt het meeste kunstgras gebruikt voor in de tuin. Kunstgras is dan ook een perfect alternatief voor echt gras in de tuin. Nooit meer maaien en altijd een mooi gekleurde grasmat in de tuin; wie wil dat nu niet? Als we kijken naar het beste kunstgras voor in de tuin, komen we uit bij ons  kunstgras Chill 2.0. Chill 2.0 isl jarenlang ons bestverkochte product als het om de kunstgras tuin. Door het samenvoegen van verschillende kleuren groen en de zachte garen die hierbij gebruikt worden, is het kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden. Dit, In combinatie met de relatief lage prijs die u voor de betaalt, maakt de Chill 2.0 met recht het beste kunstgras voor in de tuin.

Het beste kunstgras voor op het terras

Niet alleen in de tuin; rondom het huis wordt kunstgras ook vaak gebruikt voor op het terras. Hierbij kunt u denken aan het ‘normale’ terras, maar ook op dakterrassen is het gebruik van kunstgras erg populair. Het heeft hetzelfde effect als het kunstgras balkon bij het missen van een tuin; het geeft net dat stukje groen, waar u dat eerder misschien miste. Voor het beste kunstgras voor het terras kijken we naar ons Kunstgras Naturel. Kunstgras Naturel is ons meest realistisch uitziende kunstgrassoort, door de dikte waarmee het ingeweven is en de zachtheid van de garen. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het Kunstgras Naturel, is dit volgens ons het beste kunstgras voor op het terras.

Het beste kunstgras voor op het balkon

Heeft u niet de luxe van een tuin rond het huis, maar wilt bent u toch op zoek naar dat extra stukje groen? Dan is kunstgras op het balkon de perfecte oplossing. Op deze manier heeft u toch het idee van een tuin bij het huis en heeft u bovendien een heerlijke ondergrond op uw balkon. Ons Kunstgras Balcony is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op het balkon. De Balcony wordt gekenmerkt door twee factoren. Allereerst is het grastapijt op een nieuwe manier geweven, waardoor het gras beter omhoog blijft staan. Bovendien zijn er vier verschillende kleuren in het gras gebruikt, wat de Balcony er als echt uit doet zien. Bent u dus op zoek naar het beste kunstgras voor op het balkon? Overweeg ons Kunstgras Balcony eens!

Het beste kunstgras voor beurzen en evenementen

Staat u met uw bedrijf op organisatie vaak op beurzen en evenementen? Ook dan is een goede ondergrond erg belangrijk. U kunt dan natuurlijk denken aan een standaard tapijt, maar heeft u weleens nagedacht om kunstgras te gebruiken? Allereerst geeft het uw beursstand een unieke touch, maar kunstgras gaat ook nog eens veel langer mee dan regulier tapijt. Bent u op zoek naar het beste tapijt voor op beurzen en evenementen? Dan raden wij u aan om eens te kijken naar ons gekleurde kunstgras. Kunstgras is tegenwoordig allang niet meer alleen maar groen; er zijn inmiddels talloze verschillende kleuren beschikbaar. Gekleurd kunstgras is dé manier bij uitstek om uw beursstand eruit te laten springen. Bovendien is het erg geschikt om te combineren met uw bedrijfskleuren, om uw stand een mooi geheel te laten worden. Op die manier kan het bezoekende publiek niet meer om u heen!

Het beste kunstgras om op te sporten

Naast het feit dat kunstgras vaak op en rond het huis wordt gelegd, is kunstgras als sportgras natuurlijk ook erg populair. Steeds vaker wordt er gekozen bij sportverenigingen voor kunstgras in plaats van natuurgras gekozen, door de vele voordelen die het biedt. Zo behoeft het gras weinig onderhoud, rolt de bal altijd goed en is er in elk weertype op te spelen. Ons Kunstgras All Play is een van de kunstgrassoorten die speciaal ontwikkeld is als kunstgras sportveld. Wat Kunstgras All Play het beste kunstgras om op te sporten maakt? Allereerst is het dik ingeweven, waardoor de bal goed op het gras rolt. Ook zorgt de gebruikte vezel in de grasmat voor demping, waardoor blessures worden voorkomen. Bovendien is Kunstgras All Play voor verschillende sporten, van voetbal tot hockey, te gebruiken. Ideaal!

Delen: