Kunstgras Off Black

€ 44,95
€ 34,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Off Black

Als groen kunstgras voor jou te standaard is, dan is gekleurd kunstgras een uitstekende optie! Kunstgras Off Black is prachtige optie uit onze 4 Seasons Collection! Gekleurd kunstgras wordt steeds vaker gezien in Nederlandse tuinen. Deze donkere kleur geeft een luxe uitstraling zonder alle aandacht op te eisen.

Op welke plekken is kunstgras Off Black geschikt?

Kunstgras Off Black is prachtig als kunstgras in de tuin. Daarnaast staat het natuurlijk ook heel goed op het terras. Ook kun je het uitstekend meenemen naar beurzen, omdat het als kunstgras niet zwaar weegt.

Kunstgras Off Black leggen

Bij het bestellen van kunstgras wordt de bestelling gratis bij jou thuis bezorgd. Wij hebben leginstructies opgesteld om je te helpen bij het leggen van kunstgras. Kom je er toch niet helemaal uit met het aanleggen? Geen probleem! Je kunt het kunstgras laten leggen met behulp van onze aanlegservice. Kunstgras Off Black wordt geleverd in stroken van 2 meter of en 4 meter breed. Het is niet nodig om instrooizand te gebruiken tijdens het leggen van Off Black.

Kunstgras Off Black: dier- én kindvriendelijk

Off Black is kindervriendelijk en diervriendelijk. Daarnaast is het onderhoud van kunstgras ook heel eenvoudig. Je hoeft niet te sproeien en te maaien; Off Black houdt de mooie kleur. Wel is het aan te raden het zwarte kunstgras regelmatig met een kunstgras bezem vrij te maken van bladeren, takjes en zaden. Hierdoor voorkom je onkruid. 

Op zoek naar andere kleuren?

Als deze kleur grijs niet de juiste is voor in jouw tuin, bekijk dan onze verschillende gekleurde soorten kunstgras. Kunstgrasnet levert ook zwart kunstgras en zilver kunstgras. Wil je overtuigd worden? Vraag gerust gratis kunstgras stalen aan en laat je verrassen!


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.100000
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
21mm
Toepassing
Terras, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
15750
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Off Black
€ 44,95
€ 34,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 34,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: