Kunstgras Antra

€ 44,95
€ 34,95
per m²
Omschrijving

Antraciet kunstgras

Kunstgras is beschikbaar in talloze soorten en maten. Dit kunstgras is natuurlijk in de meeste gevallen groen, maar gekleurd kunstgras wordt tegenwoordig ook steeds populairder.  Niet alleen de felle kleuren; ook antraciet kunstgras wordt steeds vaker gezien en gebruikt. Maar hoe kun je antraciet kunstgras eigenlijk het beste gebruiken? En in welke situaties is dit het meest geschikt?

Antraciet kunstgras in de tuin, op het balkon of terras

Ben je op zoek naar een kunstgras tuin, een kunstgras balkon of een kunstgras terras en wil je het nét even dat stukje extra te geven? Denk eens aan antraciet grastapijt. Antraciet kunstgras wordt steeds vaker gezien in de Nederlandse tuinen. Aantraciet is natuurlijk niet de meest uitgesproken, felle kleur, maar veel mensen gaan voor antraciet grastapijt in de tuin door het stoere uiterlijk dat het met zich meedraagt. Daarnaast matcht het uitstekend bij eventueel aanwezig grind in de tuin. Heb je meubels in een grijze kleur in de tuin staan? Ook dan is antraciet grastapijt in de tuin een uitstekend matchende ondergrond!

Antraciet kunstgras voor beurzen en evenementen

Ook op beurzen en evenementen is antraciet kunstgras een ondergrond die we steeds vaker terugzien. De grijze kleur die het kunstgras heeft, dient als basic, maar toch chique ondergrond, waar de rest van de kleuren van de beursstand extra goed uitspringen. Je valt hierdoor op, omdat vrijwel niemand anders het op deze manier aanpakt. Op deze manier wordt jouw stand een echte blikvanger, waardoor jij er als bedrijf meteen uitspringt ten opzichte van de rest. Wie wil dat nou niet?

Voordelen antraciet kunstgras

Buiten de chique en unieke uitstraling dat antraciet kunstgras heeft, brengt antraciet kunstgras tal van andere voordelen met zich mee. Zo hoef je nooit meer te maaien en nooit meer te sproeien, waardoor je eigenlijk altijd kunt genieten van je grasmat. Het enige dat je af en toe eens moet doen is de bladeren van de kunstgrasmat verwijderen. Bovendien is kunstgras de perfecte veilige ondergrond voor kinderen om op te spelen. Ideaal, toch?

Antraciet kunstgras bestellen bij Kunstgrasnet

Heb je interesse gekregen in antraciet kunstgras voor jouw, tuin, balkon of terras? Bereken hierboven dan de totaalprijs door de gewenste afmetingen in te vullen. Bovendien zie je hierdoor meteen welke kunstgras accessoires we je adviseren bij het aanleggen van kunstgras. Laat je het kunstgras liever aanleggen? Ook dat is geen probleem; in dat geval kun je altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Ga je toch liever voor een andere kleur kunstgras, neem dan vooral eens een kijkje tussen ons andere gekleurde kunstgras. We hebben bovendien regelmatig speciale kunstgras aanbiedingen.
Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.100000
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
21mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Terras, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
15750
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Antra
€ 44,95
€ 34,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 34,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: