Kunstgras Silver

€ 44,95
€ 34,95
per m²
Omschrijving

Gekleurd kunstgras is de nieuwe rage! Grijs kunstgras is steeds vaker te zien in tuinen, en dat is niet zonder reden! De verschillende kleuren waarin kunstgras beschikbaar is, zijn prachtig te combineren met tuinmeubelen, beeldwerken en andere tuindecoratie. Dit geeft een luxe en unieke uitstraling aan iedere tuin. Kunstgras Silver is onderdeel van onze 4 Seasons Collection.

Op welke plekken leg je grijs kunstgras?

Deze grijze kunstgras is prachtig te gebruiken kunstgras in de tuin, bijvoorbeeld in een hoek waar kinderen of dieren spelen. Daarnaast staat het natuurlijk ook heel goed op het terras of op beurzen, omdat het niet veel weegt. In bedrijven of organisaties staat grijs kunstgras ook mooi en sluit het in veel gevallen aan bij de huisstijl of zakelijke uitstraling van een organisatie.

Kunstgras Silver leggen

Bij het bestellen van dit grijze kunstgras, wordt het kunstgras gratis bij jou thuisbezorgd. Wij hebben leginstructies opgesteld om je te helpen bij het leggen van kunstgras. Kom je er toch niet helemaal uit met het aanleggen? Geen probleem! Je kunt het kunstgras laten leggen met behulp van onze aanlegservice. Om kunstgras Silver te leggen hoef je geen instrooizand te gebruiken.

Dier- én kindvriendelijk

Je kunt erop vertrouwen dat Kunstgras Silver, net als al onze andere kunstgrassen, zowel kindvriendelijk als diervriendelijk is. Bovendien is het onderhoud heel eenvoudig. Omdat kunstgras niet hoeft te worden gemaaid of besproeid, behoudt het zijn mooie kleur zonder veel inspanning van je kant. Door regelmatig met een kunstgras bezem bladeren, takjes en zaden weg te vegen, kun je ook onkruid voorkomen.

Gratis stalen bestellen

Als deze kleur grijs niet de juiste is voor in jouw tuin, bekijk dan onze verschillende gekleurde soorten kunstgras. Kunstgrasnet levert ook zwart kunstgras en donkergrijs kunstgras. Wil je overtuigd worden? Vraag gerust onze kunstgras stalen aan en laat je verrassen!


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.100000
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
20mm
Toepassing
Terras, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
15750
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Silver
€ 44,95
€ 34,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 34,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: