Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Grastapijt voor buiten

10 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 2. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 3. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 4. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony

10 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is er nu mooier dan een mooi groengekleurd grastapijt buiten in de tuin? Niets, toch? Helaas is dit met een natuurgrasmat niet altijd even makkelijk. Een echt grastapijt behoeft nu eenmaal veel onderhoud en zelfs dan is niet gezegd dat staat van het gras optimaal blijft. In zo’n geval biedt een kunstgras grastapijt voor buiten uitkomst, want met kunstgras kun je écht alle kanten op.

Grastapijt buiten: wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden met kunstgras voor buiten zijn eindeloos. Aller eerst is grastapijt natuurlijk uitermate geschikt als kunstgras in de tuin. Door jarenlange ontwikkeling zijn de kunstgrasmatten van Kunstgrasnet nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Hierom is grastapijt in de tuin het perfecte alternatief voor uw natuurgras. Op deze manier geniet u van alle voordelen van echt gras, éxclusief alle nadelen die hieraan kleven. Maar dit is zeker niet de enige mogelijkheid die u buiten met uw grastapijt heeft. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een kunstgras balkon? Met een kunstgras creëert u toch net dat stukje groen op het balkon, waar u dat eerder misschien miste. Heeft u dus niet de luxe van een tuin bij uw huis, maar heeft u wel een balkon? Grastapijt voor buiten is de oplossing! Niet alleen voor uw tuin of balkon, trouwens. U gebruikt het grastapijt buiten eenvoudig als kunstgras terras, kunstgras sportgras of kunstgras speelgras.

De voordelen van grastapijt voor buiten

Grastapijt voor buiten kent een groot aantal voordelen. Denkt u allereerst eens aan al het onderhoud dat bij kunstgras komt kijken. Of liever gezegd: het onderhoud dat er niét bij komt kijken. Om een natuurgrasmat het hele jaar door mooi te houden, is een hoop onderhoud vereist. Maaien, sproeien, zaaien; met een kunstgrasmat buiten is dit voorgoed verleden tijd. Kunstgras onderhoud bestaat hooguit uit een paar keer per jaar uit het borstelen en het verwijderen van eventueel vuil.

 

Het weinige onderhoud dat u hoeft te plegen aan uw kunstgras is één voordeel, maar grastapijt voor buiten kent nog meer voordelen. Grastapijt is bijvoorbeeld de veiligste keuze als u op zoek bent naar een ondergrond voor buiten. Dit heeft te maken met de valdempende werking wat het kunstgras kenmerkt. Het maakt het grastapijt voor buiten de ideale ondergrond voor kinderen om heerlijk op te kunnen spelen. 

Hoe legt u uw grastapijt buiten aan?

Als u kiest voor grastapijt voor buiten, heeft u twee opties wat betreft het aanleggen van het tapijt. U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen. Het kunstgras is in de meeste gevallen zeer eenvoudig zelf op z’n plek te leggen. Komt u er niet helemaal uit tijdens het aanleggen? Dan kunt u altijd terugvallen op onze kunstgras leginstructies. Toch kunnen we ons voorstellen dat u het niet ziet zitten om het kunstgras zelf aan te leggen. Laat u uw grastapijt buiten daarom liever door een professionele partij leggen? Dan kunt u gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Ons aanlegteam zorgt er dan voor dat uw grastapijt op de juiste manier gelegd wordt.

Grastapijt voor buiten bestellen bij Kunstgrasnet

Bij Kunstgrasnet.nl hebben we verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn om buiten aan te leggen. De kunstgras prijzen voor de kunstgrasmat kunnen sterk variëren. Ons goedkoopste budget kunstgras begint al bij zo’n 16,95 euro per vierkante meter. Uiteraard geldt: hoe beter de kwaliteit van het grastapijt, hoe hoger de prijs zal liggen. Maar dat betekent niet dat ons goedkoopste grastapijt van slechte kwaliteit is! Al ons grastapijt voor buiten, goedkoop of duurder, is van een dusdanige kwaliteit dat u het hele jaar door van een prachtig groene grasmat geniet. Althans, als u voor een groene kunstgrasmat gaat. Grastapijt is tegenwoordig ook beschikbaar als gekleurd kunstgras. We hebben het u gezegd: de mogelijkheden met kunstgras voor buiten zijn werkelijk eindeloos!

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen