Kunstgras Spring 2024

€ 49,95
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Spring

Kunstgras Spring is een zachte en realistische kunstgras, gemaakt van C-shape garen. C-shape garen zijn een nieuwe ontwikkeling in kunstgras. Omdat er op gras gelopen en gespeeld wordt, valt het plat. Om dit tegen te gaan is de techniek in garen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat kunstgras direct de oorspronkelijke vorm aan gaat nemen. Met C-shape garen blijft het kunstgras mooi en hoeft het niet meer opgeborsteld te worden. Doordat er bij C-shape garen standaard gebruik gemaakt wordt van 2 of 4 kleuren garen, geeft het een realistische uitstraling. Fresh New ziet er hierdoor natuurgetrouw uit. Fresh New heeft 15 jaar UV-garantie.

Waar kun je kunstgras Spring plaatsen?

Zoals veel soorten kunstgras is kunstgras Spring heel geschikt in een tuin voor algemeen gebruik of als siergazon. Daarnaast kan het heel goed in een tuin liggen waar kinderen spelen en/of huisdieren rondrennen. Dankzij de stevigheid en veerkrachtigheid is Spring geschikt voor zwaar gebruik. Het is dus heel geschikt om speeltoestellen op te zetten.

Het leggen van kunstgras Spring

Het leggen van kunstgras Spring gaat eenvoudig. Kunstgras Spring is met 47 mm een typisch voorbeeld van een relatief hoogpolig kunstgras en wordt geleverd in stroken van 2 meter en 4 meter breed. Het is niet nodig om instrooizand te gebruiken wanneer je Kunstgras Spring wilt plaatsen. Gemiddeld zul je met een rechthoekig kunstgrasveld van 10 bij 4 meter ongeveer 2 uur bezig met leggen. Als je ook het grondwerk moet doen, dan zul je in totaal ongeveer 6 uur bezig zijn. Wil je extra zekerheid dat jouw kunstgras goed ligt? Dan kun je je kunstgras laten leggen met onze aanlegservice. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
3.196000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
47
Toepassing
Camping, Siergras, Speeltoestellen, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
12.600
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Spring 2024
€ 49,95
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 39,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: