Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Kunstgras met twee winterhandschoenen

Ondergrond kunstgras: wat heb je nodig?

Kunstgras kan je vrijwel overal leggen: in de tuin, op het balkon of zelfs binnenshuis! Het is daarbij wel belangrijk dat de ondergrond van het kunstgras in orde is, anders zullen oneffenheden alsnog zichtbaar zijn in de grasmat. Zonde, want met kunstgras kunt u eenvoudig een strakke en egale tuin creëren. In deze blog hopen we meer duidelijkheid te scheppen op welke ondergrond kunstgras gelegd kan worden.

Lees meer

Grasmaaier

Echte mannen maaien niet; die gaan voor kunstgras!

Is het gras bij de buren groener, maar heb je geen zin om te maaien? Ook geen zin om volgende maand en volgend jaar te maaien? Je hebt toch wel wat beters te doen! Echte mannen maaien niet: die leggen een mooi kunstgrasveldje en genieten van dingen die wél leuk zijn. Luister hieronder onze radiocommercial.

Lees meer

Tuin met vier betonnen tuinelementen als tuinafscheiding

Barbecue op kunstgras: zomers genieten!

Een heerlijk zonnetje, lang licht en goed gezelschap: de mooie zomeravonden komen er weer aan. Avonden waarop je bij uitstek van je kunstgrastapijt kunt genieten. Wat is er dan lekkerder dan een goede barbecue met vrienden?

Lees meer

Kunstgras in de winter: op deze dingen moet je letten

In de winter is kunstgras een prima aanvulling op uw tuin of balkon. Zo blijft het altijd mooi en groen en zal het geen modderpoel worden als het een keer te veel heeft geregend. Toch zijn er ook voor kunstgras enkele weersomstandigheden waar u rekening mee moet houden. We zetten enkele zaken op een rij waar u in de winter zoal op moet letten.

Lees meer