Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Blog

Kunstgras binnen in huis? Zo pas je het toe!

Kunstgras kent talloze verschillende mogelijkheden. Kunstgras in de tuin, kunstgras op het balkon of kunstgras op het terras; je kunt met het grastapijt werkelijk alle kanten op. In negen van de tien gevallen wordt de kunstgrasmat buiten neergelegd, maar wist je dat je kunstgras ook prima in huis kunt gebruiken? Echt waar! Benieuwd hoe je kunstgras in huis kunt toepassen? Wij geven je een aantal tips! 

Kunstgras binnen in de woonkamer

Kunstgras in huis is iets waar de meeste mensen in eerste instantie niet meteen aan zullen denken. Wil je echter een keer iets helemaal anders? Dan is een kunstgrasmat de perfecte optie! Met kunstgras binnen in je huis, neem je een stukje groen van buiten gewoon mee naar binnen. Ideaal dus voor de echte tuin- en natuurliefhebber, maar ook voor degene die gewoon een keer iets anders wil. Je geeft je interieur op deze manier namelijk een unieke touch, die je ergens anders niet snel zal zien. Ben je dus op zoek naar een nieuwe ondergrond voor je woonkamer? Dan kun je natuurlijk voor de standaard vloerbedekking of laminaatvloer gaan. Maar wil je écht opvallen? Denk eens aan kunstgras!

Kunstgras binnen in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer is kunstgras een uiterst geschikte ondergrond. Stel je eens voor: je wordt wakker, je slaat de wekker uit, stapt uit bed en het eerste dat je onder je voeten voelt is het heerlijke gevoel van kunstgras. Beter kun je je dag toch niet beginnen? 

Bovendien is kunstgras een steeds meer geziene ondergrond voor de kinderslaapkamer. Voor kinderen is een kunstgrasmat in hun slaapkamer natuurlijk helemáál te gek. Droomt jouw zoon of dochter bijvoorbeeld een echte voetbalslaapkamer? Dan mogen de posters van die ene voetballer en het shirt van de favoriete club natuurlijk niet ontbreken, maar met een echte grasmat in de kamer, maak je het feest helemaal compleet.

Kunstgras aan de muur

Wil je je huis echt een uniek uiterlijk geven? Dan gebruik je het grastapijt niet alleen als vloerbedekking, maar ook als kunstgras op de muur! Ook kunstgras aan de muur is steeds vaker terug te vinden in de Nederlandse huishoudens. Dat is niet zo gek, want met kunstgras binnen op de grond én aan de muren, tover je je huis in één klap om tot een groen paleis. Niet alleen je huis, trouwens; ook op kantoor zorgt het kunstgras aan de muren voor een unieke uitstraling. Bovendien werkt de groene kleur van het gras ook nog eens enorm rustgevend. Een win-winsituatie dus!

Kunstgras binnen in huis: Kunstgrasnet helpt je verder!

Ben je enthousiast geworden om jouw interieur te verrijken met een echte kunstgrasmat? Bij Kunstgrasnet helpen we je graag verder in je keuze! We hebben verschillende soorten kunstgras, die alleen geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Denk je dat de groene kleur toch niet zo goed past bij de rest van het interieur? Geen zorgen, we hebben ook verschillende soorten gekleurd kunstgras in de aanbieding. Op deze manier zit er dus altijd wel een kunstgrassoort bij die bij jouw situatie past. Bekijk je, voordat je overgaat tot aankoop van het kunstgras, liever eerst of de gekozen kunstgrassoort wel echt matcht met de rest van het huis? Dan is het ook altijd mogelijk om eerst gratis kunstgras stalen aan te vragen!