Kunstgras Strong | Net echt gras: zacht & realistisch

€ 49,95
€ 38,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Strong

Kunstgras Strong is vernieuwd en daardoor beter dan ooit! Door het gebruik van diverse vezels en doordat het garen meerdere kanten op valt wordt de uitstraling van echt gras benaderd. Daarnaast is Strong nu gemaakt van Diamond-shape garen. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat het gras direct weer overeind veer en zijn oude vorm aanneemt. Strong is een prettig zacht kunstgras dat bijna niet van echt gras te onderscheiden is.

Waar kun je kunstgras Strong plaatsen?

Kunstgras Strong, een typisch voorbeeld van een relatief hoogpolig kunstgras, ligt uitstekend in iedere tuin als siergazon en voor algemeen gebruik. Daarnaast is het heel geschikt voor tuinen waar kinderen in spelen en/of waar huisdieren in rondrennen. Er kunnen speeltoestellen op gezet worden en er kan op gesport worden. Strong ligt ook prachtig op het balkon of op het (dak)terras.

Plaatsen van kunstgras Strong

Strong kunstgras leggen is eenvoudig als je gebruikt maakt van onze leginstructies. Het is voor dit kunstgras niet noodzakelijk om instrooizand te gebruiken. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om onze aanlegservice te gebruiken. Met deze service kun je kunstgras laten leggen door specialisten, zodat je zeker weet dat het goed ligt. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.

Kunstgras en valdemping

Wanneer je kunstgras aanschaft, is het verstandig om na te denken over valdemping of drainagematten onder het kunstgras. De valdemping is bijvoorbeeld heel populair bij kinderspeelplaatsen, wat voor een zachte ondergrond zorgt. Hoewel valdemping ook een beetje helpt bij het afvoeren van water, zijn de drainagematten hiervoor in het bijzonder ontworpen. Als het water lastig wegloopt van of uit je tuin, dakterras, of balkon, dan kunnen drainagematten daarbij helpen.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.592000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
20 jaar
Poolhoogte
38 mm
Toepassing
Balkon, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
13.650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Strong | Net echt gras: zacht & realistisch
€ 49,95
€ 38,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 38,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: