Kunstgras Admiraal

€ 53,95
€ 42,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Admiraal

Kunstgras Admiraal is verbeterd! Somerset is nu gemaakt van diamond-shape garen, een nieuwe ontwikkeling in de kunstgraswereld. Dankzij deze nieuwe techniek veert het gras direct weer overeind en neemt het zijn oude vorm weer aan als het plat ligt.

Kunstgras Admiraal: niet van echt te onderscheiden

Admiraal ziet er ontzettend realistisch uit door de kleurstelling van 4 verschillende draden: het is bijna niet te onderscheiden van echt gras. Daarnaast zit er op deze kwaliteit totaal geen glans. Doordat de Admiraal zo dik is ingeweven en de garen erg zacht zijn voelt het heel prettig aan. Met Admiraalkrijg je 20 jaar UV-garantie: dit soort kunstgras zal in die tijd niet verkleuren.

Valdemping voor kunstgras

Door valdemping onder het kunstgras te leggen zorg je voor een zachtere ondergrond, wat extra zekerheid biedt voor kinderen. Dit helpt ook bij het weg laten stromen van water. Gaat het wegstromen van water erg lastig waar jij het kunstgras wil plaatsen? Dan kun je overwegen om drainagematten te plaatsen. Deze bieden ook een beetje valdemping.

Waar kun je kunstgras Admiraal plaatsen?

Kunstgras Admiraal is heel geschikt voor algemeen gebruik en als een siergazon. Admiraal is ook een uitstekende keuze voor in de tuin met kinderen en/of huisdieren en tuinen met zwembaden. Daarnaast is het veerkrachtig waardoor het ook geschikt is voor sport en spel.

Plaatsen van kunstgras Admiraal

Kunstgras leggen is met Admiraal eenvoudig dankzij onze leginstructies. Je hoeft voor Admiraal geen instrooizand te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om onze aanlegservice te gebruiken om jouw kunstgras te laten leggen, zodat je zeker weet dat het goed ligt. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.775000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
45 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
8.820
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Admiraal
€ 53,95
€ 42,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 42,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: