Voorbeelden van moderne strakke tuinen met kunstgras

Met onze mooie verschillende kunstgrassen zijn er al veel moderne strakke tuinen gelegd. Met kunstgras kan er eenvoudig een strakke tuin onderhouden worden. Het kunstgras groeit namelijk niet overal tussen, waardoor er zonder al te veel moeite het strakke uiterlijk makkelijk behoud kan worden. Hieronder staan een aantal mooie voorbeelden van moderne tuinen met grastapijt die wij hebben gelegd.

Kunstgras met tegels

De eigenaren van deze tuin in Berghem zochten een mooi stuk kunstgras om tussen de twee terrassen te leggen. Er is gekozen voor het donkergroene Kunstgras Magnefique. In combinatie met de tegels die het pad vormen is dit een mooi verbindingsstuk geworden. En door de C-shape van het kunstgras Magnefique springt het gras weer omhoog als er naast het pad wordt gelopen.

Tuin met kunstgras en plantenbakken met achteraan een houten overkapping met een lounge set

Voor deze tuin in Lemmer was onze uitdaging om kunstgras te leggen met een realistisch uiterlijk. Met het kunstgras Chill hebben wij in combinatie met al het hout een natuurlijke look kunnen geven aan de tuin. Naast dat het kunstgras Chill realistisch oogt, kan er na een boottochtje ook nog eens lekker op gelegen worden.

Tuin met kunstgras en een looppad met daarachter een overdekte lounge set

Met de lichte natuurstenen zochten de eigenaren van deze tuin in Emmen een kunstgras dat zacht, mooi en er echt uit zag. Wij dachten direct aan het kunstgras Discovery. Door de extra zachte garen van het kunstgras Discovery ziet het er naast zeer natuurlijk uit ook zeer geschikt voor kleine kinderen.

Tuin met kunstgras en een looppad van losse grote tegels

Voor deze rustgevende tuin in Antwerpen was alleen het allerbeste kunstgras geschikt. Zonder te twijfelen hebben wij kunstgras Naturel aanbevolen. Tussen alle planten is het bijna niet te zien dat het kunstgras is, behalve aan het feit dat het weinig onderhoud nodig heeft. Dus er meer tijd is om van de tuin te genieten!

Tuin met kunstgras met vier betonnen tuin afscheidingen

Hopelijk heb je met deze mooie voorbeelden goede ideeën gekregen voor je eigen tuin!