Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Kunstgras 5 meter breed

Kunstgras 5 meter breed

Wanneer je kunstgras bestelt, is het belangrijk om van tevoren op te meten hoeveel kunstgras je precies nodig hebt. Kunstgras hebben we bij Kunstgrasnet namelijk beschikbaar verschillende formaten. 2 meter breed kunstgras en 4 meter breed kunstgras zijn qua breedte de standaardmaten die we bij Kunstgrasnet aanbieden. Maar wat nu als je 5 meter breed kunstgras nodig hebt?

Lees meer

beste kunstgras

Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

Bent u op zoek naar het beste kunstgras van dit jaar? Dan bent u bij Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Wij bieden u talloze soorten kunstgras voor verschillende soorten gelegenheden. Dit maakt kunstgras kopen niet alleen een heel leuke, maar misschien ook wel een lastige klus. Want welk type is voor u nu het beste kunstgras om te kopen? Om u hiermee te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van het beste kunstgras van dit jaar. Op deze manier welk type het beste kunstgras is in uw situatie.

Lees meer

Man schopt bal op een voetbalveld van kunstgras

De opbouw van een kunstgras veld

Een kunstgras voetbalveld; waar er vroeger nog veel tegenstanders waren, is het tegenwoordig niet meer weg te denken van de voetbalclubs. Dit komt onder andere door de ontwikkeling die het kunstgras door de jaren heen heeft doorgemaakt. Bovendien kent kunstgras een groot aantal voordelen. Maar wat zijn deze voordelen? En hoe zit de opbouw van een kunstgras veld eigenlijk in elkaar? En het aanleggen, hoe gaat dat eigenlijk? We behandelen het kunstgras veld in deze blog!

Lees meer

Kunstgras tegel

De voor- en nadelen van rubberen tegels met kunstgras

Ben je op zoek naar een veilige ondergrond in jouw tuin of balkon om je kinderen op te laten spelen? Of ben je op zoek naar een ondergrond voor een kinderspeelplaats? Dan heb je hiervoor verschillende mogelijkheden. Rubberen tegels zijn in zo’n geval een optie, maar in plaats van tegels zou je ook voor kunstgras kunnen kiezen. Maar zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide producten? Wanneer kies je voor tegels en wanneer voor kunstgras? Je leest het in deze blog!

Lees meer

Kunstgras tegel

Geurneutraliserende korrels gebruiken

Kunstgras is in talloze situaties goed te gebruiken. Zo kun je kunstgras gebruiken als ondergrond voor je terras, om je balkon een extra groene touch te geven of natuurlijk om lekker op te sporten. In alle gevallen kent het kunstgras een groot aantal voordelen. Nooit meer maaien, altijd groen gras; het is slechts een aantal van de vele voordelen van kunstgras. Ook als je in het bezit bent van huisdieren is kunstgras uitermate geschikt om in de tuin te leggen. Ze kunnen er zelfs hun behoefte op doen. Maar hoe krijg je het kunstgras daarna eigenlijk weer schoon? Daar zijn een paar handige manieren voor.

Lees meer