Welk kunstgras past bij jou? Wij helpen je in jouw keuze!

Op onze website vind je onder soorten kunstgras, ons kunstgras aanbod. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten kunstgras waaruit je kunt kiezen. Ondanks dat een grote selectie fijn is, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat de juiste soort kunstgras is voor jouw persoonlijk situatie. Met deze blog willen we je met deze keuze helpen.

 

Verschillende soorten kunstgras

Bij kunstgrasnet vind je een ontzettend breed aanbod aan kunstgras. Wij willen ervoor zorgen dat kunstgras altijd een oplossing voor jou is, op wat voor manier je ook woont. Uiteraard kun je kunstgras voor in de tuin, of kunstgras op het terras bij ons bestellen. Maar heb je wel eens gedacht aan kunstgras voor op een balkon, of kunstgras voor beurzen en evenementen? Op dit soort plekken kun je kunstgras namelijk ook erg goed gebruiken voor comfort en een mooi strak uiterlijk. Verder kun je ook bij ons terecht voor gekleurd kunstgras, kunstgras restanten, of zelfs kunstgras voor sportvelden. De mogelijkheden zijn eindeloos bij kunstgrasnet! 

De kosten van kunstgras

Omdat wij kunstgras op rol in grote hoeveelheden rechtreeks bij een Nederlandse fabrikant inkopen kunnen wij kunstgras tegen zeer lage tarieven aanbieden. We staan door het directe contact garant voor kwaliteit tegen een erg scherpe prijs. De daadwerkelijke prijs van kunstgras wordt bepaald door het soort materiaal waar de grasmat van is opgebouwd. Ander factoren voor het bepalen van de kosten van kunstgras zijn de kwaliteit van de grassprieten, de dichtheid van de mat en de hoeveelheid kunstgras die nodig is. Hoe meer je nodig hebt, hoe hoger de kosten worden uiteraard. 

Zacht kunstgras heerlijk in de tuin

Kunstgras is een product dat niet alleen mooi staat in jouw tuin, maar het biedt ook een hele fijne plek voor kinderen om te spelen. Door de dempende werking vallen kinderen minder hard, waardoor ze minder snel geblesseerd of gewond raken. Je kunt met een gerust hard binnen zijn terwijl kinderen heerlijk spelen op het zachte dempende kunstgras. Verder kun je er door middel van kunstgras valdemping voor zorgen dat kunstgras nog beter dempt. Daarbij kun je voor veel meer kunstgras accessoires bij ons terecht. 

Wil je voordat je kunstgras bestelt het liever alvast eens zien? Dan kun je kosteloos stalen aanvragen om een goede indruk te krijgen van onze producten. 

Stalen aanvragen

Delen: