Kunstgras Doetinchem

Kunstgras Doetinchem - Groener dan groen!

Woon je in het fantastische Doetinchem en wil je ook graag pronken met een groen gazon? Maar heb je geen zin in al het onderhoud wat er bij echt gras komt kijken? Wij hebben de oplossing! Kunstgras is hotter dan ooit en we hebben dan ook al meerdere huishouden in Doetinchem mogen voorzien van een prachtige groene oase. Zelfs als je alleen een balkon of dakterras hebt, kun je genieten van een stukje nepnatuur in huis. Het enige verschil met echt gras is dat je je nu niet meer hoeft te bukken om te maaien, ideaal toch? Met kunstgras heb je het beste van twee werelden, een groen gazon zonder de moeite!

9 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Lounge Plus 2
  € 37,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  35 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Real 2
  Best Deal
  € 46,95
  € 35,95
  per m²
  Poolhoogte
  45 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Sensation
  New 2023
  € 49,95
  € 38,95
  per m²
  Poolhoogte
  38 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Excellence | Product van het Jaar
  25% KORTING
  € 53,25
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  48 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Fresh New 2
  PREMIUM
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  47
  Zachtheid
  Echtheid
 6. Kunstgras Relax New 5
  € 53,95
  € 42,95
  per m²
  Poolhoogte
  45 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 7. Kunstgras Elegance 3
  SUPER4KIDS
  € 46,95
  € 44,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 8. Kunstgras Magnefique 2
  Best Deal
  € 57,95
  € 46,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 9. Kunstgras Impress - C-shape 2
  HIGH END
  € 59,95
  € 47,95
  per m²
  Poolhoogte
  52 mm
  Zachtheid
  Echtheid

9 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van kunstgras in Doetinchem

 • Kunstgras in Ridderkerk is als een cadeautje dat je jezelf geeft en waar je geen spijt van zult krijgen. Waarom? Nou, daar zijn talloze redenen voor! Ten eerste vergt kunstgras weinig tot geen onderhoud. Dus in plaats van de hele dag bezig te zijn met maaien, sproeien en bemesten, kun je nu eindelijk die enorme puzzel op tafel leggen waar je al maanden aan bezig bent. En we weten allemaal dat een goede puzzel belangrijker is dan een perfect gemaaide grasmat, toch?

 • Maar dat is nog niet alles! Kunstgras blijft altijd groen en mooi van uiterlijk, het hele jaar door. Dus terwijl je buren hun ooit zo mooie grasmat zien verkleuren in de zomerzon, blijft jouw kunstgras er geweldig uitzien. Het is duurzaam en gaat jarenlang mee zonder negatieve impact op het milieu, anders dan het sproeien van je echt gras met liters water uit de Rijn.

 • En we zijn er nog niet! Kunstgras is ontzettend veelzijdig en geschikt voor allerlei doeleinden. Van sportvelden tot balkons en dakterrassen, je kunt het zo gek niet bedenken. En met verschillende kleuren, texturen en lengtes is er altijd wel een perfecte match voor jouw wensen en behoeften. Maar het belangrijkste van alles: kunstgras is zacht en comfortabel om op te lopen en te spelen. Dus als je kinderen en huisdieren hebt, kun je ze met een gerust hart loslaten op het grasveld. En dat is toch alles wat we willen, een zorgeloos leven met een prachtig groen gazon!

Kun je kunstgras zelf leggen in Doetinchem?

Bij Kunstgrasnet hebben we meer dan genoeg keuze in kunstgras om zelfs de meest kieskeurige tuinier tevreden te stellen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook handige instructies voor het leggen van kunstgras aan. Zo hebben we een stap-voor-stap handleiding die je door het hele proces heen loodst. En als je denkt: "Help, dit is nog steeds te moeilijk voor mij", dan hebben we goed nieuws! Onze specialisten staan klaar om het kunstgras voor jou te leggen. Ze doen het zo goed, dat je jezelf afvraagt of je ooit in staat bent geweest om het zelf te doen. Maar dat maakt niet uit, je kunt nu zonder zorgen genieten van een prachtige groene grasmat in Doetinchem.

Veel gestelde vragen over kunstgras

Wat is kunstgras eigenlijk?
Kunstgras is een neppe grasmat die gemaakt is van plastic vezels en als alternatief voor echt gras dient. Het lijkt net op een echte grasmat, maar vergt veel minder onderhoud.

Is kunstgras een duurzame keuze?
Zeker weten! Kunstgras gaat super lang mee en heeft geen negatieve invloed op het milieu. Geen pesticiden en geen waterverbruik voor het sproeien van het gras. Win-win dus!

Kunnen kinderen en huisdieren op kunstgras spelen?
Zeker weten! Kunstgras is zacht en comfortabel om op te lopen en te spelen. Het is perfect voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Kun je zelf kunstgras leggen?
Jazeker! Kunstgras is eenvoudig te leggen, zelfs als je geen ervaring hebt met klussen. Bij Kunstgrasnet geven we je handige instructies en tips om het proces soepel te laten verlopen.

Kun je kunstgras gebruiken op een balkon of dakterras?
Ja hoor, geen probleem! Kunstgras is juist perfect voor balkons en dakterrassen. Zo haal je een stukje natuur in huis, zelfs als je geen tuin hebt.

Is er een ruime keuze aan kleuren en texturen beschikbaar?
Ja, bij Kunstgrasnet hebben we een groot aanbod aan kunstgras, inclusief verschillende kleuren, texturen en lengtes. Zo kun je altijd de beste keuze maken voor jouw smaak en behoeften.

Hoe onderhoud je kunstgras?
Kunstgras vergt nauwelijks tot geen onderhoud, zoals maaien, sproeien en bemesten. Een keer in de zoveel tijd schoonmaken met een borstel of stofzuiger is al genoeg. Easy peasy!

Kunstgras in Doetinchem kopen? Gratis proefpakket!

Ben je nog niet helemaal zeker welk kunstgras bij jouw smaak en stijl past? No worries, bij Kunstgrasnet kun je een gratis proefpakket kunstgras aanvragen! Kies gewoon de kunstgrassoort die je aanspreekt op onze website en wij sturen het proefpakket gratis naar je op. Zo kun je het kunstgras thuis rustig bekijken, voelen en ervaren voordat je de knoop doorhakt. Geen risico's, alleen maar voordelen.