Kunstgras Turquoise | Blauw Kunstgras

€ 49,95
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Gekleurd kunstgras staat bijzonder origineel in je tuin of op het dakterras. Blauw kunstgras is bij ons verkrijgbaar in een mooie helderblauwe turquoise kleurtint. Dat is weer eens wat anders dan de natuurlijke kleur van gras en echt uniek. Gekleurd blauw kunstgras is bovendien net zo gemakkelijk te plaatsen als andere soorten. Uiteraard is de kwaliteit ervan uitstekend te noemen.

Waar past blauw kunstgras bij?

Gekleurd kunstgras in blauw past bij allerlei andere soorten kleuren. Plaats je het blauw gekleurd grastapijt naast betonnen stoeptegels dan is je tuin in één keer niet meer saai, maar juist heel opvallend. Het is mogelijk om contrast in kleur aan te brengen door bijvoorbeeld wit tuinmeubilair erop te plaatsen. 

Ook geschikt in showrooms en voor beurzen

Blauw kunstgras is mooi voor je tuin, dakterras of balkon, maar is ook zakelijk interessant om als opvallende eyecatcher te dienen. Bijvoorbeeld in een showroom met zomerse artikelen of op een beurs om de aandacht naar je stand te trekken.

Gratis geleverd en snel in huis

Wil je gekleurd kunstgras in blauw bestellen? Wij bezorgen gratis en je hebt het gekleurde blauwe grastapijt snel in huis. De rekening kan je rechtstreeks bij de chauffeur voldoen door even te pinnen, maar veilig online betalen is eveneens mogelijk.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.800000
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
20mm
aantel steken per m2(+/-10%)
13650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 30 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Turquoise | Blauw Kunstgras
€ 49,95
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 39,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: