Kunstgras Pink

€ 49,95
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Gekleurd kunstgras in roze is de overtreffende trap van een eyecatcher in je tuin of op je balkon of dakterras. Roze kunstgras of wel pink gekleurd grastapijt brengt alleen al door de kleur vrolijkheid met zich mee. Bovendien hoef je er geen onderhoud aan te plegen, zoals bij natuurlijk gras. Bestel je gekleurd kunstgras in roze dan is de levering gratis en snel, waarbij de betaling online te regelen is of door te pinnen bij de chauffeur.

Roze kunstgras: ideaal op terras en balkon

Roze gekleurd kunstgras is een mooie oplossing om je balkon of terras op te fleuren en meer kleur te geven. Uiteraard is de keuze voor gekleurd kunstgras snel gemaakt als roze je lievelingskleur is. Stem de kleur van de plantenpotten of zelfs de kleur van de bloemen erop af om er een prachtig geheel van te maken.

Trek de aandacht: zakelijk gebruik

Roze kunstgras is niet alleen voor particulieren een originele keuze als het om gekleurd grastapijt gaat. Ook voor zakelijke toepassingen springt gekleurd kunstgras in roze er bovenuit. De kleur trekt nu eenmaal de aandacht en dat is precies wat je nodig hebt als je op een beurs staat. Of als er klanten naar je showroom of winkel komen en er roze in je huisstijl voorkomt of dat je producten verkoopt die gerelateerd zijn aan tuinen


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.800000
Poolhoogte
20mm
aantel steken per m2(+/-10%)
13650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 30 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Pink
€ 49,95
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

€ 39,95
Verstandig om ook te bestellen: