Kunstgras in Wageningen: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet staat in de Benelux bekend als een goede kunstgras aanbieder. Bij ons staat klanttevredenheid namelijk altijd op 1. Daarom dat we ons richten op goede en persoonlijke service.

Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet wordt door klanten dan ook ruim boven de 9 gewaardeerd op trustpilot. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons kunstgras en onze service. We hebben klanten door de hele Benelux, dus ook bij jou in de buurt. We delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten in jouw directe omgeving, met andere woorden Wageningen. Lees hieronder hun ervaringen met Kunstgrasnet.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Wageningen met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Wageningen

De ervaring van familie de Groot, Wageningen

"We hebben voor kunstgras gekozen omdat we vaak kale plekken in ons grasveld hadden en omdat ons grasveld, dat op een helling lag, moeilijk te onderhouden was. We hebben de website van Kunstgrasnet bekeken en zagen dat het geen enkel probleem was om kunstgras op een helling te leggen. Bovendien bleek het erg onderhoudsvriendelijk te zijn; de keuze was dus snel gemaakt. We zijn heel blij met ons gras en missen ons echte grasveld totaal niet."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin, dakterras of balkon is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten