Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras in Almere: enkele voorbeelden van tevreden klanten bij jou in de buurt!

Je kunt kunstgras in veel verschillende soorten en maten bestellen. Ondanks deze veelzijdigheid is kunstgras van kunstgrasnet in heel Nederland te verkrijgen. Zo ook in Almere. Als je in Almere woont en op zoek bent naar een schitterende kunstgrasmat kun je makkelijk online bestellen en gebruik maken van alle service die we bieden.

Kunstgras Almere: voor al jouw kunstgras projecten

Het maakt niet uit met wat voor project je te maken hebt vanuit Almere kun je altijd door ons worden geholpen. Mocht je kunstgras willen aanleggen in een tuin, of kunstgras willen op het balkon dan ben je bij kunstgras op het juiste adres. Maar ook als je een dakterras, of een terras hebt in Almere kunnen wij je helpen. We zorgen ervoor dat het kunstgras bij jou thuis komt en als je wilt leggen we het ook voor je aan. Ook voor een zakelijk gebruik van kunstgras helpen we jou graag. Als je bijvoorbeeld op een beurs, of evenement in Almere staat kun je kunstgras goed gebruiken als ondergrond. Het valt op, heeft een mooi groen uiterlijk en zorgt ook nog eens voor een comfortabele ondergrond. Kunstgras biedt duidelijk veel meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. 

Goedkoop kunstgras in Almere

Als je in Almere woont en je zoekt goedkoop kunstgras dan ben je bij ons ook op het goede adres. Wij kunnen kunstgras in Almere goedkoop aanbieden, omdat we rechtstreeks bij de leverancier kunnen inkopen kunnen we grote hoeveelheden inkopen en dus een lage prijs bieden. Deze lage prijs zorgt er niet voor dat we slechte kwaliteit leveren. Sterker nog, wij leveren topkwaliteit kunstgras. Het kunstgras heeft weinig onderhoud nodig en kan makkelijk worden aangelegd. Zowel met onze leginstructies, als met onze aanlegservice. Zelfs in de winter, of op het droogste moment in de zomer heb jij een schitterende groene mat waar jouw buurman jaloers op is. Daarbij is goedkoop kunstgras erg slijtvast en ook nog eens duurzaam. 

Welk type kunstgras in Almere past bij jou?

Ons ontzettend brede assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets bij zit. Wij hebben meer dan 40 soorten kunstgras die alle soorten en maten kunnen worden gelegd. Als je het meest realistische kunstgras wilt voor in jouw tuin dan komt ‘Kunstgras Naturel’ perfect van pas. Dit type kunstgras is moeilijk van echt gras te onderscheiden, maar heeft verder geen onderhoud nodig. Ook kunnen we kunstgras aanbieden dat iets voordeliger is, zoals bijvoorbeeld ‘Kunstgras Ibiza’. We adviseren je graag over alle mogelijkheden die kunstgras in Almere biedt. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kunstgrasnet is één van de grootste kunstgrasbedrijven in de Benelux. Dit vinden we natuurlijk erg belangrijk, maar klanttevredenheid staat bij ons op 1. Onze goede en persoonlijke service wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Door de vele positieve reviews, scoren we dan  ook ver boven de 9 op Trustpilot! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

 • topkwaliteit kunstgras;
 • persoonlijk contact;
 • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin verfraaid met kunstgras en delen dan ook graag de ervaringen van klanten in jouw directe omgeving, oftewel Almere. Lees hieronder hoe onze klanten in Almere hun ervaring met Kunstgrasnet beoordeeld hebben.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Almere met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Almere

De ervaring van familie de Bruin, Almere Kruidenwijk

"Ik heb bij Kunstgrasnet Chill 2.0 besteld; heel mooi gras voor een hele mooi prijs. De service is uitstekend, je krijgt snel en duidelijk antwoord en de klant is hier echt nog koning. Daar kan menig ander bedrijf nog een hoop van leren. Kortom: Kunstgrasnet is echt een aanrader."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin

Benieuwd of kunstgras ook bij jou past? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten