Kunstgras in Sittard: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is in de Benelux een bekende kunstgrasaanbieder. Hier zijn wij natuurlijk zeer tevreden mee, maar nog belangrijker vinden we het dat jij als klant tevreden bent. Wij vragen klanten dan ook graag om hun eerlijke feedback.

We hebben al vele positieve reviews mogen ontvangen waardoor onze score op Trustpilot erg hoog is! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons kunstgras en onze service. We hebben klanten door de hele Benelux, dus ook bij jouw in de buurt. We delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten in jouw directe omgeving, oftewel Sittard. Lees hieronder hoe zij Kunstgrasnet ervaren hebben.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Sittard met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Sittard

De ervaring van familie Zandstra, Sittard Kollenberg

"Om onze grote tuin wat onderhoudsvriendelijker te maken, hebben we gekozen voor kunstgras. We hebben vier stalen aangevraagd en konden aan de hand van deze stalen, snel een keuze maken. Het kunstgras kon vrijwel direct geleverd worden waardoor we het binnen een week al konden leggen, wat trouwens heel gemakkelijk was. We zijn heel blij met het resultaat. Nooit gedacht dat “nep” gras er zo echt uit kon zien."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin, dakterras of balkon is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten