Kunstgras in Schiedam: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende kunstgrasaanbieder in de Benelux. Hier zijn wij natuurlijk zeer tevreden mee, maar nog belangrijker vinden we het dat jij als klant tevreden bent.

We vragen onze klanten dan ook regelmatig om feedback, zodat we onze service nog beter kunnen maken. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben klanten in de hele Benelux en delen graag de kunstgras ervaring van mensen in jouw directe omgeving, oftewel Schiedam. Lees hieronder waarom de mensen in jouw directe omgeving ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben! 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Schiedam met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Schiedam

De ervaring van Edwin, Schiedam

"Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten kunstgras. Ik heb dan ook verschillende vragen over de kwaliteit en het onderhoud gesteld voordat ik een beslissing maakte. En nu achteraf, had ik het jaren eerder moeten doen. Ik wilde eerst voor Relax gaan, maar ik vond Naturel toch meer op echt gras lijken. Kunstgras is eigenlijk het verkeerde woord want dit gras is niet van echt te onderscheiden. Het gazon is vanaf nu altijd mooi en dat zonder maaien."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Heb je interesse in kunstgras? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten