Kunstgras in Roosendaal: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet staat in de Benelux bekend als een goede kunstgrasaanbieder. Dit vinden we natuurlijk erg belangrijk, maar we vinden het belangrijker dat jij als klant tevreden bent. Kunstgrasnet besteedt daarom veel aandacht aan persoonlijke service.

Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons kunstgras en onze service. We hebben klanten door de hele Benelux, dus ook bij jou in de buurt. We delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten in jouw directe omgeving, oftewel Roosendaal. Lees hieronder hoe zij Kunstgrasnet ervaren hebben. 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Roosendaal met hun kunstgras van Kunstgrasnet? 

Roosendaal

De ervaring van familie Van der Meer, Roosendaal

"Na het ontvangst van het mooie doosje staaltjes was de keuze makkelijk gemaakt. Via de webshop konden we makkelijk en snel een bestelling plaatsen. Alles werd netjes verpakt afgeleverd tot de plek waar wij het wilden hebben, oftewel onze achtertuin. We hebben het gras meteen uitgerold en het zag er super uit. Het gras is mooi van kleur en van goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs. Het ligt nu al bijna een week en we zijn nog steeds heel erg tevreden."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin

Benieuwd of kunstgras bij jouw situatie past? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten