Kunstgras in Purmerend: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet staat in de Benelux bekend als een goede kunstgrasaanbieder. Bij ons staat klanttevredenheid namelijk altijd op 1. Vandaar dat we ons richten op goede en persoonlijke service. Wij vinden jouw mening belangrijk en vragen onze klanten regelmatig om feedback.

Zij laten regelmatig positieve reviews achter op Trustpilot, waardoor onze score inmiddels ver boven de 9 ligt. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin met kunstgras verfraaid en delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten binnen jouw directe omgeving, oftewel Purmerend.  Lees hieronder waarom de mensen in jouw directe omgeving ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben!

Hoe tevreden zijn jouw buren in Purmerend met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Purmerend

De ervaring van Bert, Purmerend zuid

"De website van Kunstgrasnet is heel gebruiksvriendelijk. Nadat we stalen aangevraagd hadden, werden deze heel snel geleverd. Ik had heel prettig contact met een adviseur. Hij kwam op tijd en de offerte was precies volgens afspraak. Ook over de installateurs ben ik erg te spreken, het gazon werd snel en mooi geplaatst. Ik ben heel tevreden en zou Kunstgrasnet zeker aanbevelen."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin

Twijfel jij nog tussen de verschillende soorten kunstgras? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten