Kunstgras in Maastricht: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is in de Benelux  een bekende kunstgrasaanbieder. Hier zijn wij natuurlijk zeer tevreden mee, maar nog belangrijker vinden we het dat jij als klant tevreden bent. Wij vragen klanten dan ook graag om hun eerlijke feedback.

Wij hebben veel positieve reviews mogen ontvangen waardoor onze gemiddelde scoren op Trustpilot boven de 9 ligt! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin met kunstgras verfraaid en delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten binnen jouw directe omgeving, oftewel Maastricht. Lees hieronder waarom zij ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben! 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Maastricht met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Maastricht

De ervaring van familie Janssen, Maastricht

"Vanochtend heeft het vriendelijke team van Kunstgrasnet naar alle tevredenheid een kunstgrasmat gelegd in onze stadstuin. Kunstgrasnet was het enige bedrijf dat snel reageerde op onze vraag om advies en de adviseur kwam helemaal naar Maastricht om ons te helpen tot een juiste keuze te komen. Zijn argumenten en maatadvies leverde zelfs een goedkopere optie voor ons op, heel sympathiek! De mailwisseling en afspraken verliepen soepel. Daarbij zijn we heel blij met de kwaliteit van de grasmat met een ecologisch verantwoord en milieu vriendelijk materiaal. Kortom Kunstgrasnet is wat ons betreft zeker aan te bevelen!"

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Twijfel jij nog tussen de verschillende soorten kunstgras? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten