Kunstgras in Hoogeveen: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende naam onder de kunstgrasaanbieders. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar bij ons draait het vooral om onze klanten en de klanttevredenheid. We besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijke service en dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Vele klanten hebben positieve reviews achtergelaten waardoor onze gemiddelde score op Trustpilot boven de 9 ligt! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin, dakterras of balkon voorzien van ons kunstgras en hebben dan ook voldoende ervaringen van klanten om met jou te delen. Lees hieronder waarom we zo hoog beoordeeld worden door onze klanten in de omgeving van Hoogeveen! 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Hoogeveen met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Hoogeveen

De ervaring van familie Hageman, Hoogeveen Schoonvelde

"Super service. Alles wordt gratis thuis bezorgd en zelfs achter in de tuin gelegd. Je kunt een doos met 4 stalen aanvragen om het kunstgras uit te zoeken. Het ligt er nu twee weken en het is precies hetzelfde als de staal. Iedereen zegt dat het heel erg op echt kunstgras lijkt en daar zijn wij het volledig mee eens."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin, dakterras of balkon is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten!