Kunstgras in Hilversum of in 't Gooi: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet heeft een goede naam in de Benelux. Dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk, maar nog belangrijker vinden we klanttevredenheid. De klant staat bij ons namelijk altijd op 1!

 We vragen klanten dan ook graag om feedback en waarderen alle reviews die op Trustpilot geplaatst worden. Hier scoren we inmiddels zelfs al ver boven de 9. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in de Benelux al menige tuin verfraaid met kunstgras en delen graag de ervaringen van klanten in jouw directe omgeving, oftewel in de buurt van Hilversum en ‘t Gooi. Lees hieronder zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Hilversum of in ‘t Gooi met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Hilversum en 't Gooi

De ervaring van familie Vissers, Laren

"We hebben gekozen voor het kunstgras Chill 2.0. Na de orderbevestiging kreeg ik direct bericht wanneer het gras gelegd zou worden. Een half uur voor ze zouden komen, kreeg ik nog een belletje dat ze onderweg waren, wat ik erg op prijs stelde. Het leggen werd erg zorgvuldig gedaan en het eindresultaat mag er dan ook absoluut zijn. Het lijkt net echt en er zijn geen naden te zien. Kortom, het is precies zoals we gehoopt hadden."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras ook geschikt is voor jouw situatie? Vraag hier je gratis stalen aan!

 Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten