Kunstgras in Emmen: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende naam tussen de kunstgrasaanbieders. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar bij ons draait het vooral om onze klanten en de klanttevredenheid We besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijke service en dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

We hebben al vele positieve reviews mogen ontvangen waardoor onze score op Trustpilot erg hoog is! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin, dakterras of balkon voorzien van ons kunstgras en hebben dan ook voldoende ervaringen van klanten om met jou te delen. Lees hieronder waarom we zo hoog beoordeeld worden door onze klanten in de omgeving van Emmen! 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Emmen met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Emmen

De ervaring van Peter, Emmen

"Tuinieren is een grote hobby van me, dus ik heb ook bewust gekozen voor een grote tuin. Toch bleef ik me ergeren aan mijn grasveld aangezien het constant vol zat met onkruid. Ik hoorde van een vriend dat onkruid zelden voorkomt bij kunstgras waardoor mijn interesse gewekt werd. Ik heb stalen aangevraagd en was verbaasd over hoe echt het kunstgras eruit zag. Ik heb besloten de sprong te wagen en ben heel blij met mijn keuze. Nu ik niet meer constant bezig ben met onkruid wieden, heb ik meer tijd voor de rest van mijn tuin."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin

Wil je ons kunstgras zelf ervaren? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten