Kunstgras in Bergen op Zoom: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende naam tussen de kunstgrasaanbieders. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar bij ons draait het vooral om onze klanten en de klanttevredenheid. We besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijke service en dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet wordt door klanten dan ook ruim boven de 9 gewaardeerd op Trustpilot. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons kunstgras en onze service. We hebben klanten door de hele Benelux, dus ook bij jou in de buurt. We delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten in jouw directe omgeving, oftewel Bergen op Zoom. Lees hieronder hun ervaringen met Kunstgrasnet. 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Bergen op Zoom met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Bergen op Zoom

De ervaring van familie de Jong, Bergen op Zoom Meilust

"We hebben bij Kunstgrasnet gratis stalen aangevraagd en waren meteen overtuigd. Het kunstgras werd snel geleverd en zelfs al in onze achtertuin gelegd. We wilden maar een klein stukje kunstgras dus hebben het gewoon zelf gelegd. Nu hebben we een heerlijk gazon om op te zonnen."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin, dakterras of balkon is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten