Kunstgras in Assen: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende naam tussen de kunstgrasaanbieders. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar bij ons draait het vooral om onze klanten en de klanttevredenheid. We besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijke service en dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Door de positieve reviews die zij achterlaten, scoren we ver boven de 9 op Trustpilot! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menige tuin met kunstgras verfraaid en delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten binnen jouw directe omgeving, oftewel Assen.  Lees hieronder waarom de mensen in jouw directe omgeving ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben! 

Hoe tevreden zijn jouw buren in Assen met hun kunstgras van Kunstgrasnet? 

Assen

De ervaring van Erik, Assen Vredeveld

"Ik zou Kunstgrasnet aanbevelen vanwege de duidelijke website met vele soorten kunstgras. Wanneer je moeite hebt met kiezen, kun je gratis stalen laten opsturen. De stalen komen in een doosje met maximaal 4 verschillende stalen die je zelf kunt uitzoeken. De leverdatum kan na het plaatsen van de bestelling eenvoudig telefonisch worden gewijzigd. Ik was vooral tevreden over de snelle levering van Kunstgrasnet. Ik heb mijn kunstgras op dinsdag om 23.00 uur besteld en had het op donderdag al om  11.00 uur in huis. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt mij ook prima in orde. Mooi kunstgras voor een redelijke prijs."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Twijfel je tussen de verschillende soorten kunstgras? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten