Kunstgras in Apeldoorn: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is een bekende kunstgrasaanbieder in de Benelux. Dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk, maar nog belangrijker vinden we klanttevredenheid. De klant staat bij ons namelijk altijd op 1.

Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet wordt door klanten dan ook ruim boven de 9 gewaardeerd op trustpilot. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in de Benelux al menige tuin verfraaid met kunstgras en delen graag de ervaringen van klanten in jouw directe omgeving, oftewel Apeldoorn. Lees hieronder zelf waarom we zo goed beoordeeld worden door onze klanten.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Apeldoorn met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Apeldoorn

De ervaring van familie van Haaren, Apeldoorn Sprengenbos

"We wilde graag kunstgras in onze tuin maar waren bang dat dit door de helling niet mogelijk was. We hebben telefonisch contact opgenomen met Kunstgrasnet en het bleek totaal geen probleem te zijn. Vanwege de helling hebben we er wel voor gekozen om het kunstgras te laten leggen. Dit geen heel snel en precies volgens afspraak. We hebben in de zomer al heerlijk van ons nieuwe kunstgras kunnen genieten."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin

Benieuwd of kunstgras ook geschikt is voor jouw situatie? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten