Kunstgras Lila

€ 49,95
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Gekleurd kunstgras in paars ofwel lila voorziet je tuin, terras, balkon of dakterras in een handomdraai van een vrolijke en fleurige uitstraling. Het paars gekleurd grastapijt is wat dat betreft met recht een regelrechte aanwinst te noemen en heel wat anders dan de kleurtinten van gras. Bestel je lila kunstgras dan leveren wij snel en bovendien betaal je geen verzendkosten. Pinnen kan bij de chauffeur of je betaalt veilig online.

Paars gekleurd kunstgras: heerlijk zacht

Het is niet alleen zo dat paars kunstgras er prachtig mooi uitziet, want het is natuurlijk ook nog eens functioneel. Zo voelt gekleurd grastapijt in paars heerlijk zacht aan en kan je er in de tuin of op het terras een leuke speelplek voor de kinderen van maken. Leg je het op je balkon dan stap je in zomer zo met blote voeten op het gekleurd kunstgras in paars en voelt het fijn en aangenaam aan.

Paars grastapijt voor zakelijke doeleinden

Er zijn veel bedrijven die van kunstgras gebruikmaken, zoals tijdens evenementen en beurzen net als in winkels of showrooms. Om dan toch opvallend het onderscheid te maken, is het uiteraard mogelijk om voor gekleurd kunstgras te kiezen. Paars kunstgras is wat dat betreft een kleur die zeker de aandacht trekt en dat is altijd goed voor de business.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.800000
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
20mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Terras, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
13650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 30 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Lila
€ 49,95
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

€ 39,95
Verstandig om ook te bestellen: