Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

  • Gratis verzendingGratis verzending
  • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
  • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
  • Online veilig betalenOnline veilig betalen
  • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
  • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras op maat online bestellen

Kunstgrasnet uit Genemuiden biedt u betaalbaar en hoogwaardig kunstgras in diverse soorten, kleuren en structuren. Maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment –  40+ soorten kunstgras plus de benodigde accessoires – en bestel alles gemakkelijk online. Heeft u geen tijd om het zelf aan te leggen? Dan kunt u dit karwei met een gerust hart aan ons overlaten: lees meer over deze service op onze speciale aanlegservice-pagina.

Het juiste kunstgras kiezen

Wij proberen u via onze website zoveel mogelijk te adviseren en te begeleiden bij uw keuze. Als u op zoek bent naar wat inspiratie dan kunt u om te beginnen eens een kijkje nemen op onze pagina met showtuinen. U kunt ook op basis van bestemming, budget of gebruik ons aanbod filteren. Op de pagina ‘soorten kunstgras’ hebben we een handige verdeling gemaakt met verschillende categorieën. Bij elk product beschrijven we de uitstraling en geven we advies over de toepassingsmogelijkheden. Door zeer scherpe voorbeeldfoto’s krijgt u een nog completer beeld van de uitstraling en de kwaliteit van het kunstgras. Zo bent u er zeker van dat uw keuze past bij uw wensen! 

Maat invoeren en direct prijs berekenen

Weet u al welk gras u wilt kopen? Dan kunt bij het product van uw keuze gemakkelijk de gewenste afmetingen invoeren. De prijs wordt dan direct berekend. Om het allemaal nog makkelijker te maken geven wij direct advies over de accessoires die u nodig hebt om het kunstgras te leggen. Kunstgras online op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!  Mocht het zo zijn dat u toch nog twijfelt dan komen we - als u meer dan 30m2 wilt bestellen – graag bij u langs om advies op maat te geven.

Het team van Kunstgrasnet uit Genemuiden staat voor u klaar!