Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Een tuinfeest organiseren in 7 stappen!

Het is eindelijk weer zo ver. De periode dat je vaker in de tuin eet, je tot de late uurtjes op het terras zit en je vaker zonder jas naar buiten kunt, is aangebroken. De temperaturen worden aangenamer en het blijft steeds langer licht. Dit is de perfecte periode voor een tuinfeest! Een tuinfeest valt bij iedereen in de smaak en kan voor elke gelegenheid georganiseerd worden. Dus ben je binnenkort jarig, geslaagd of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden en familie? In deze 7 stappen organiseer jij een succesvol tuinfeest!

 

 

Lees meer

Tuin met kunstgras en een slingerend pad

Een onderhoudsvrije tuin? Wij geven je 5 tips!

De onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin is een tuintrend die steeds meer opkomt. De onderhoudsvrije tuin is perfect voor mensen die willen genieten van een mooie en groene tuin, maar geen tijd hebben om in de tuin te werken of gewoonweg geen groene vingers hebben. Een onderhoudsvrije tuin is lastig te krijgen. Je hebt namelijk altijd iets van onderhoud, zoals bijvoorbeeld onkruid tussen de tegels verwijderen. In deze blog geven we 5 tips die je helpen om je tuin zo onderhoudsvrij mogelijk te maken!

Lees meer

Sportveld van kunstgras met een persoon die een vlag vasthoudt

Hooikoorts symptomen? Tips om jouw klachten te verlichten!

Niezen, snotteren en irriterende ogen. Is het bij jou ook alweer begonnen? Jij bent zeker niet de enige. Naar schatting heeft 20 procent van de Nederlanders last van hooikoorts. Als je last van hooikoorts hebt, ben je allergisch voor pollen. Als dit het geval is, zijn planten, bomen en grassen in de periode van bloei zeker niet je beste vrienden. Vooral nu het weer warmer wordt, vliegen er een ontelbaar aantal pollen in de lucht. Hoe ga jij om met hooikoorts? Wij geven in deze blog een aantal tips om je hooikoortsklachten te verlichten, zodat jij op warmere dagen toch iets meer van het zonnetje kunt genieten!

Lees meer

Kleine tuin met kunstgras en een speeltuintje

Ideeën voor jouw kleine tuin of balkon!

Of je nou een enorme tuin, een kleine tuin of balkon hebt; je kunt er altijd een gezellige plek van maken. We merken alleen dat mensen vaak niet goed weten hoe ze hun kleine tuin of balkon moeten inrichten. Daarom geven we in deze blog tips en inspiratie om van jouw kleine tuin of balkon een heerlijke en gezellige plek te maken!  

Lees meer

Tuin met kunstgras en een stenen trap

Kunstgras in Genemuiden: bezoek onze showroom

Wist jij dat er in Genemuiden kunstgras wordt gemaakt? Sterker nog: in Nederland is kunstgras zelfs ontstaan in Genemuiden. Toevallig is Kunstgrasnet ook gevestigd in Genemuiden. Of is dit niet zo toevallig? Nee, eigenlijk niet, want de begrippen Kunstgras en Genemuiden zijn al jarenlang met elkaar verweven. Meer over Genemuiden en hoe kunstgras is ontstaan, ontdek je in deze blog!

Lees meer