Lees hier alles over kunstgras | Kunstgrasnet.nl

Tuin met kunstgras en heggen

Kunstgras vastzetten: hoe en waarom is het belangrijk?

Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer je gras te maaien, je geniet het hele jaar door van een mooi gekleurde grasmat en het aanleggen van kunstgras is heel eenvoudig. Bij het aanleggen van het kunstgras moet je er echter wel goed om denken dat je het kunstgras goed vastzet. Maar kunstgras vastzetten; waarom is het eigenlijk zo belangrijk en op welke manieren kun je kunstgras vastzetten? We leggen het je uit in deze blog!

 

Lees meer

Grote tuin met kunstgras, tegels en huis

Kunstgras onder je zwembad of trampoline, kan dat?

Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Naast het feit dat het zeer weinig onderhoud nodig heeft en het maaien daarmee voorgoed verleden tijd is, is het bijvoorbeeld ook nog eens erg kindvriendelijk. Door de valdempende werking van kunstgras, kun je je kinderen met een gerust hart op het kunstgras laten spelen. Bovendien: de groene grasvlekken in de kinderkleding zijn ook verleden tijd; een win-winsituatie. Heeft u de beschikking over een tuin en is het ‘s zomers mooi weer? Dan is het natuurlijk heerlijk om een zwembad in de tuin te zetten. Maar kunstgras onder je zwembad of misschien wel onder de trampoline; kan dat eigenlijk?

Lees meer

Hoop bladeren die wordt geharkt op een kunstgras veld

Kunstgras reinigen: zo pak je het aan!

Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Een van de grootste voordelen van een kunstgras tuin, kunstgras balkon of kunstgras terras is het weinige onderhoud dat de grasmat nodig heeft. Maaien, sproeien en zaaien is namelijk voorgoed verleden tijd. Echter, om er optimaal en extra lang van te kunnen genieten, is het aan te raden om het kunstgras zo nu en dan goed te reinigen. Maar kunstgras reinigen, hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je een aantal tips!

Lees meer

De beste kunstgras accessoires voor het aanleggen

Alles over kunstgras accessoires

Kunstgras kent veel pluspunten ten opzichte van natuurgras. Zo is een kunstgrasmat makkelijk te onderhouden, het hele jaar door groen en bij aankoop ook nog eens eenvoudig zelf te plaatsen. Toch is er een aantal kunstgras accessoires dat het leggen van je kunstgras nóg eenvoudiger maakt. In deze blog behandelen we een aantal kunstgras accessoires die u hierbij helpen.

Lees meer