Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzending
 • U kunt pinnen bij onze chauffeur
 • SMS of mail voor levering
 • Online veilig betalen
 •  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kies hieronder een van onze gras categorieën

Benieuw hoe Kunstgrasnet werkt? In 1 minuut leggen we je dit uit. Ook laten we je zien hoe je zo goedkoop en eenvoudig mogelijk kunstgras kunt bestellen. Elke soort kunstgras is bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Kunstgras leggen vraagt om veel precisie. Je kunt er bij ons voor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen, maar wanneer je dit liever niet doet, staat ons aanlegteam voor je klaar.

Wil je kunstgras kopen voor een grote oppervlakte? Als extra service verleent kunstgrasnet "advies op maat". Wanneer u een oppervlakte van 30m2 of meer nodig heeft, kunnen we vrijblijvend een van onze kunstgras specialisten langs laten komen.

Wil je zelf kunstgras leggen? Wij willen je hierbij natuurlijk zoveel mogelijk bijstaan. Bekijk deze video met uitgebreide leginstructies en ga in 10 simpele stappen voor een strak kunstgrasveld.

Kunstgras kopen: de voordelen?

Overweeg je om kunstgras te kopen? Dan merk je al snel dat je uit ontzettend veel verschillende kunstgras soorten kunt kiezen. Daarom bieden wij je eerlijke en duidelijke informatie over kunstgras en speelgras, de voordelen en nadelen maar ook de aanleg, het gebruik en het onderhoud van kunstgras. 

Kunstgras is dé uitkomst voor op balkon, terras of in de tuin:

 • Altijd een mooie en groene grasmat
 • Nooit meer maaien
 • Vrijwel onderhoudsvrij
 • Kind- en huisdiervriendelijk
 • Minder last van ongedierte
 • Ideaal voor mensen met allergie/hooikoorts

Beste kwaliteit, laagste prijs

Door nieuwe technologische ontwikkelingen wordt de kwaliteit van kunstgras steeds beter, zowel qua kleur als qua structuur. Daardoor is kunstgras nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.

Door groot in te kopen kunnen we garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen leveren. Bovendien leveren wij de meeste van onze 40 soorten kunstgrassen binnen een week. We hebben dan ook altijd meer dan 30.000 m² in voorraad.

Voor de beste deals kan je onze budget kunstgrassen bekijken. Zoek je het kunstgras met de beste kwaliteit, bekijk dan ons luxe kunstgras Dankzij de variatie in dikte, hoeveelheid en kleur van de draden hebben deze soorten kunstgras de meest natuurlijke uitstraling en zijn ze bijzonder duurzaam!

Eenvoudig kunstgras bestellen

Weet je al welk kunstgras je kopen wilt? Dan kan je bij het geselecteerde product eenvoudig de gewenste afmetingen invoeren. De prijs wordt dan direct berekend. Om het allemaal nog makkelijker te maken, krijg je direct advies over de accessoires die je nodig hebt om het kunstgras te leggen. En omdat we het belangrijk vinden dat het kunstgras mooi in je tuin ligt, bieden we je een uitgebreide uitleg over hoe kunstgras zelf te leggen. Kunstgras online op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Mocht je toch nog twijfelen over de aanleg dan komen we – bij bestellingen boven de 30m2 – graag langs om advies op maat te geven.

Het team van Kunstgrasnet te Genemuiden staat voor je klaar!

Onze vier populairste grassoorten
 1. Kunstgras Relax | Realistisch
  Best Deal
  Prijs elders: € 42,95
  € 32,95
  per m²
  Kunstgras Relax | Realistisch
  Balkon, Beurzen, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
 2. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar
  Best Deal
  Prijs elders: € 33,95
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Chill 2.0 | Product van het Jaar
  Balkon, Beurzen, Camping, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
 3. Kunstgras Naturel |  Meest realistisch
  Best Deal
  Prijs elders: € 49,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Naturel | Meest realistisch
  Balkon, Beurzen, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
 4. Kunstgras Discovery
  Best Deal
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Discovery
  Balkon, Beurzen, Camping, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad

Kunstgras: voordeel voor jou en je tuin

In vrijwel iedere tuin en op ieder balkon kan kunstgras voordeel hebben boven traditioneel gras. Of je nou veel zon hebt of juist weinig, een klein balkon of juist een grote tuin, kunstgras is in elke situatie toepasbaar. Omdat iedere tuin anders is en iedereen andere eisen heeft, zetten we de pluspunten van kunstgras op een rijtje. Lees hieronder welke voordelen kunstgras voor jou kan hebben!

Lees verder...

Kunstgras vs. ‘echt’ gras

Een vorm van groen kan in geen enkele tuin ontbreken. Bij groen kunt u onder andere denken aan bloemen, planten en gras. En of u in dit laatste geval nou voor echt gras of kunstgras kiest, is helemaal afhankelijk van de eisen die u aan uw grasveld stelt. Onderstaande afwegingen helpen...

Lees verder...

Kunstgras bij Pandasia

Dit voorjaar wordt het Ouwehands Dierenpark in Rhenen uitgebreid met een groot complex voor 2 van de zeldzaamste dieren ter wereld. Het complex is speciaal gebouwd voor een paar reuzenpanda’s: Wu Wen en Xing Ya. Hiermee is het Ouwehands Dierenpark één van de....

Lees verder...